Sunday, 22 January 2012

bored to be my new repsy . suck !


aku tak tau nak cakap ape . hipokrit yang amat tinggi telah aku lakukan demi kehappyan aku . hahaha . lantak lah . ape pun tak boleh .

Wednesday, 11 January 2012

football and glad to see old friends :)

kubala . good midfielder . perak fc


haha , assalammualaikum semua stalker :DD hari neh pukul 4.30petang aku berjaya membangunkan diri aku dari tidur . haha . bukan pemalas weyy . aku just letih jeh semalam . yelah . mula-2 aku plan dengan herry and deli nak jumpa tengok bola dekat STADIUM PERAK jeh . tengok-2 datang pulak si penyebuk wan kk dengan ali . haha .  * gurau bro . and time aku nak kelua dari stadium lepas game tu pun aku jumpa membe lama aku si daniel 'SUDDDDU' . haha . bapak ahh . semua aku terserempak en . best mmg best ah . daniel neh aku dah membe dengan dea lama dah , time aku main bola dulu . tido sesama dulu dengan dia . tranning bola dekat maktab kat kk dulu . perghh . memories-2 . haha :D okay dah setakat tu . cerita pasal bola sepak pulak . apa ape pun aku bangga sebab perak MENANG 1-0 . thanks kepada kubala yg dah score tu . haha . ganu ? anda kalah dulu lah yee . haha :D abes jeh tengok bola , aku ajak membe-2 lama aku tu lepak PESANJUNG . haha . lepak ah sejam dua . chit chat . sembang kencang dua tiga frame . haha . okay , ini hasil dari kami 
muka comel semua . kang ini makan dia .
hahah , mcm babies !











Saturday, 7 January 2012

lepak mamak sampai lebam !

assalammualaikum . haha . yess . sekarang dah jam 6.05pagi . masih lepak dengan membe-2 aku .  memey , ali , hazim . haha . semua pakat frust dengan awek jeh . masing-2 ade masalah dengan GF masing-2 . tapi aku dah okay . memey and hazim jeh tak okay . haha . lantak lah . this some picture from kami berempat . haha  .















semua muka muka lepas layan ombak rindu dekat lappy memey . haha :DD . 



haha :D . selamat beramal semua . haha . salam .