Friday, 16 December 2011

hihaaa . tanpa kawan lepak .

mmg agak janggal lah . tapi bole bole lah jugak en , ehh opss . ASSALAMMUALAIKUM . hee . aku dah taktahu lah . aku dah berape lama tak kelua lepak . aku sekarang lebeh suka duduk rumah senyap and kuncikan diri jeh . *dah macam amoi pulak :P tapi tu jeh yg mampu aku buat . tido lewat malam , ehh dah tak malam dah , dah kira pagi . haha . and tido sampai petang . apenakjadi neh repsy . haha . aku pun tak tahu lah . haishh . my life so bored :( but , i have greatest LIGHT . cehh , cakap macam org kl LUMPUR lah . haha . fuck . hee . fyi , sekarang aku dah ta lepak gopeng dah , haha . bukan nak kata aku lepak kl LUPUR eh . tak tak . aku mmg tak lepak langsung . haha . keje aku , malam bejaga , siang tido , petang main takraw pastu tolong mak . and mcm tu jelah aktiviti aku berterusan dari hari ke hari . boring kan . tape lah . sabar jeh dulu . haha . dah lah . malas nak type . bosan . ahha . 

Monday, 12 December 2011

melayu dan hasat dengki . inilah masalah bangsa aku sendiri !

1st sekali mesti lah assalammualaikum :) okay korang yg view blog aku neh mesti tau kan ape mood aku sekarang , baca tittle pun da bole agak en . yup aku mmg tengah tak puas hati and benggang neh . kenapa ? mengapa ? sebab adalah satu MELAYU neh dah main ta*K pula dengan family aku . dulu dah buat sekali , stop kejap .  buat balikk , mmg anjeng lah kau neh ! ape motif kau neh ? jangan lah jealous tengok org BERJAYA kalau kau TAKBOLEH BERJAYA ! fuckkyouu ! kau nak apa sebenaya ? dah tua tua pun nak main menda haram neh lagi dekat family aku . kau mg bodoh dan bodoh dan ba*i lah sial . cukup-2 lah nak menganjeng family aku dengan permainan hitam kau tu . tak luak pun family aku lahh . ALLAH MAHA BESAR , dia lah yang memberi rezeki dan dialah yang menyembuhkan segala penyakit . kau sape nak tutup pintu rezeki family aku ? kau sape nak bagi parents aku penyakit . kau neh aku tak tahu lahh . nasib mak aku rahsia kan siapa kau dari aku and adik-beradik aku . mak just bagi aku clue jeh pasal kau . kalau aku tau mmg aku bakar rumah kau . kita sekampung , tapi kau mmg BABI  lahh . aku fuckk gela kau lah . kau engat seronok ke buat mak ayah aku  sakit . heyy si tua yang babi ! aku doa kau cepat mati lah . mmg aku pijak-2 kubur kau . dasar sial ! bila aku fikir balik , kenapa lah ada manusia kat bumi neh yang macam dia yaa ? lebeh baik dia tak dilahirkan dekat sini lah . ya ALLAH ya tuhanKU , kau selamat kan lah keluargaku dari segala anasir-2 jahat dan segala pengaruh syaitan . padamu aku berserah nasib keluargaku . ya ALLAH , berikan kami sekeluarga kekuatan dan keimanan yg teguh . AMIN ~

Sunday, 11 December 2011

twitter ! haha , new acc . hope ta lupa password lagi lepas neh . huu :)

AKUREPSY@yahoo.com 
hello :) yaa saya repsy disini . hha . saje nak update blog aku neh . lame tak update kan . why ? kenape ? mengape ? mendape ? hahaha , sebab lappy aku abg aku yg 1st pinjam . pinjam dia tu mmg skill lame-2 kot . aku naik geramm . dahlah duduk rumah mendap , dea boleh pulak rembat bawak lappy aku gy rumah dia kat teluk intan . huu . kalau rumah dea dekat takpe , neh tak . MENYUSAHKAN ~ opss . haha . okay-2 tutup cerita . lappy dah ada kat depan mata neh . APALAGI ? kasi type lah . hahaha . okay aku nak share dgn korg pasal acc twitter yg terbaru aku punya . haha . aku sesaje buat lah kan .kalau nak follow boleh jeh , . nanti aku follow korang balik . tu pun KALAU orang ada follow aku . haa :D and onemore thing aku nak share . aku sekarang kan kan ..... kan akuu kann kann .... hmmmmm . aku , akuuu akuuu sekarang dah takpakai hp . sebab ? bukan aku nak kembali ke zaman mesopotamia , tapi sebab abg aku dah ambik balik hp dea yg bagi aku pinjam selama dekat setahun neh . huu . kali neh abg aku yg atas aku pulak . asal abg aku sume kejahatan betul ? haha , gurau-2 . macam neh nak suh mak aku ngandungkan aku kakak lah pulak . haha . tapi adattt meminjam lah kan . owner dea bole  mintak balik sesuka hati . so aku lah mangsa nya . haha . terasa mcm banggang pulak takde hp neh . haishh . dalahhh sen pun tengah kering , nak  beli hp baru pun takdapekk ahh nampak gayo nyo . haha . bila lah agak nya  bersamamu nak datang bagi aku sumbangan hp percuma . nak gak aku merasa di kasihi dan disayangi . haha . ayat aku ada macam mintak kaki tak ? haha :DD okay lah . aku nak pegi sembahyang dulu , untong-2 ada hp free jatuh dari langit . boleh aku text awek . hee :D