Saturday, 23 June 2012

hahaha :P

haishh . tengah aka sedap sedap layan Euro2012 neh , datang pulak mengantok aku . padahal game best neh Spain vs France . Teringat pulak aku tips 'membe' aku time aku kat atas moto tengah bawak dia haritu . ' you minum air mineral , nanti tak ngantok ' . aku pun ape lagi , bedal ah sebotol air SUMMER . tapi sudahnye ngantok gak . huishhhh ~ berair air mata aku neh . sudahnye Euro tah kemana aku tah kemana neh :D saje lah aku sambil tgah type neh aku flasback balik kenangan aku time lepak dengan 'membe' aku dulu . huhu . OVERNITE . alahh , istilah bebudak asrama time sekolah dedulu . lepak tengah tengah malam gitu sampai lebam . haha . 1st time aku kelua overnite dengan 'membe' aku tu . dalah naik moto . haha . nak naik kereta aku tak cukup kaya lagi . so naik jelah ape yang ada kan 'membe' . haha . takpenah penah aku kelua dengan orang memalam buta . dalah jejalan jauh-2 . huuu gilaa kan 'membe' . aku rasa tu jelah chance aku bawak kau kan 'membe' . lepas neh dah tak dah . hoho . tapi aku puas lah jejalan dengan kau 'membe' . even aku bawak kau naik moto pun . dah semua tempat gak ah kat area aku neh aku bawak kau . kira dah katam lah jugak . sampai kampung-2 pun au sebat bawak kau jejalan kan 'membe' . haha . benda bodoh yang aku buat bila dah mati akal bila taktahu nak bawak kau jejalan kan 'membe' . haha . tido kat surau PETRONAS . kahkahkah . sumpah lawak , takpenah terlintas nak tido kat situ pun . hahaha . gila lah dengan kau 'membe' . okay , aku dah tanak kawan kau dah . bye . :P bluekkk ~

baru ada line internet -,-

assalammualaikum . yess repsy was here lah kan haha . dua entry yang bawah neh aku dah type lama tapi skrg baru tak busy and ada bband . . and aku sedang 'gembira' dengan keadaan aku sekarang . kini dia tekad dan kuat terus lepaskan aku . sebab aku lebih terok dari semua yang dia penah kenal and aku yang paling kuat cemburu antara kawan lelaki dia . aku terima . asalkan kau gembira M :) kini tiada lagi gelak tawa , tagisan , senyum kau depan mata aku lagi . kau pasti berjaya ! aku doakan . dan untuk pengetahuan kau KALAU kau usha blog aku neh . aku tak jadi continue stdy . biar aku mati dalam hidup aku sendiri . kau pasti gembira . tiada lagi orang yang akan marah dan gaduh dengan kau tiap tiap hari lagi . kau pasti ketemu pasangan kau dalam masa terdekat ini . kau mampu aku tahu . aku  ? biarkan aku terus dengan janji aku ketika 22mac2012 dahulu . maafkan aku tak dapat tunaikan PEMINTAAN PENTING kau itu . biar antara kita dan tuhan saja tahu . DRAMA Repsy tamat samapai sini . kita dah tak dapat lagi me'rempit' lepas neh . sentuhan lembut kau jadi memori aku kelak . salam . kau pasti gembira dengan pasangan baru kau :) AKU BENCI HARAPAN PALSU MANUSIA ~ AKU TAK LAMA .

maaf lambat publish .

assalammualaikum . hoi korang ! haha :P harineh 19june2012 . lagi beberape hari jeh lagi aku nak blah dari rumah aku neh :) new life , new hopes . new love ? taktak . love love neh lama punya lagi . and takkan tuka dah :) kan sayangg kan ? weeweeit xD lepas neh kita dah tak dapat lah jumpa selalu yee sayang ? pandai pandai lah jaga diri nanti kat negeri i tuu :D i nak pindah negeri orang lain pulakk . haha :P nanti kalau kita dah lama tak jumpa . jangan rindu i tahu ! ! ! nanti i rindu you banyak-banyak oh kalau you rindu i :( so you jangan rindu i pun okay sayangg ? you tumpu jeh kat you punya DIP tu . and i doakan you dapat DEG secepat mungkin okay :) i selalu doakan ape yang you doakan dalam hidup you akan tercapai . i tahu you kuat and tak mudah mengalah kan . i akan support you yee . dont worry be happy kata papa BOB MARLEY . hehe . kalau busy dengan assignment tu nanti , you jangan lah lupa kesihatan tu yee . makan minum pun jangan lah lupa gak . gosok gigi pun jangan lupa eh , nanti karatt tak cantikk :D hahaha just kidding :) and onemore thngs , jangan BUANG MASA yang you ada tuu yee . takpayah nak huhaa huhaaa dulu sekarang neh , you tumpu kat you punya study dulu kay . nanti dah kayo , you huhaa la puas puas dengan membe-2 you tu . sekarang you stdy jeh . and kalau tension sangat , takpayah lah kunyah ubat gegat macam yang you buat selalu tu , you rerajin lah rendam muka dalam baldi berisi sabut FAB  :P hahah . *saya beguarau sekali lagi :P tak lah , kalau tension dengan assignment or etc , you call lah mama maricano you . or share jeh dengan sesape . tak kesah lah laki ke pmpn . asalkan you rasa selasa ehh , selesa untuk share okay . jangan banyak pendam perasaan tu . nanti jadi macam maria ozawa pulak . gila ! haha . you tu dah lah rajin pendam masalah sayang , takpayah takpayah kay . you dah sem 3 neh jangan banyak fikirkan benda benda yang tak penting lagi kay . and jangan buat benda benda yang tak penting lagi kay :) i dah jauh nanti , kalau kita dah tak dapat jumpa . jangan lupa hanta surat kat pejabat pos suruh dia orang hanta kat rumah i eh sayang . haha . ehh you , kalau rindu nak denga suara i . call jelah eh . *cewahhhhhhh , aku bajed disitu :P and kalau rindu nak tengok muka i , you print lah pict i sebesa kertas A4 . pastu you lipat-2 you masuk kan dalam purse . haha . okay ? cun . hahah . and last , you jangan rajin bagi air mata you tu kat pp you tu time ada masalah or sedih . engat tu ! kalau rasa nak nanges jugak , you rendam muka you dalam baldi . ehh tak tak , you terus tido . engat pesan i bila i dah lagi jauh dari you okay . i akan selalu rindu time kita main masak-2 and nyorok-2 dulu sayang :D i janji , i ada jeh cuti i terus masuk meminang you . EHHHH , silap lagi , tersasul lah nyah . i zanzi bila ada cuti i akan balik jumpa you , i ZANZI ! i JANJI . hee . loveyou si makcik jual sate depan dataran merdeka ! <3M sincerly W.Repsy .

ceritatera cerita .

asslammualaikum . hoi korang :) harineh aku takde lah nak share ape sangat . actly aku dah lama nak update blog aku neh . tapi aku dah jarang bawak lappy aku neh gy mamak-2 berdekatan . maklum lah , rumah saya takde internet macam awak semua (*mintak simpati jiran bagi password wifi sebenanya ) dah kena potong yang jujurnya :P ada berokband pun semedang jeh hilang semedang jeh kena curi . puih !  haha . aku just nak share pasal life aku sekarang . memandangkan umur aku pun dah 19tahun sekarang neh . aku rasa aku dah lama gila hidup kat dunia sementara neh . aku rasa macam taknak hidup pun ada kadang kala . korang yang baca neh jangan engat aku type atas desakan emosi aku okay . aku type neh dari RASA dan KEINGINAN aku nak type :) kekandang kan , aku rasa hidup aku macam takde tempat nak tuju . aku takpenah ada cita cita yang tetap dari dulu . Haishhh , come on repsy . usia kita semakin meningkat . kau kena teruskan usaha ! peluang datang hanya sekali and aku penah dapatkan benda tu dulu . tapi aku tak manfaatkan peluang yang ada tu betul betul . aku sia siakan peluang yang ada , sekarang aku hidup lah tanpa arah dan tuju . ini mungkin balasan dengan cakap besar aku dekat mak aku dulu kot . atau mungkin cakap 'main-main' yang aku selalu menganjing dekat orang and jadi kenyataan . aku frust dengan kehidupan aku sekarang neh . aku tak tahu apa yang nak aku buat untuk step yang mendatang . family aku tak mungkin support lagi lepas ape yang aku dah "BAGI" dekat dia orang yang dulu tu . ikut rasa hati neh nak jeh aku lari jauh jauh dari kehidupan aku yang takde arah tuju neh . Ya Allah , berikan hambamu ini peluang untuk kali terakhir kalinya lagi . Aku merayu padaMu ya Allah . #Aku kecewa dengan diri aku sendiri :( ! 17june2012 .. - coretan kenangan , sorry lambat publish -