Saturday, 31 March 2012

2 Bulan berjauhan :)


Hi , Assalammualaikum :) Hee , Haaa , Huu . Lalalala , okay aku dah merengg . Motif ? Aku tak cukup tidur punya pasal :D Hahaha . Harineh dah hari ke 3 Dia takda dekat SilverState :) Pegi mana dia ? Hahaha . Dia balik rumah dia lah . Cuti sem 2bulan kan . Apa lagi . Rindu dekat dia ? Eishh takde lah . Ape barang rindu-2 .. Tak Hensome lah macam tu :P Hahaha . Aku just MISS dia jeh . Huwahahaha :') Kalau boleh cepat kan masa tu memang bagus lah kan . Masalah dea kat sini , masa mmg takkan cepat :P Nasib aku lah tu :) hahaa . Sekarang aku kalau nak 'buang' sikit rindu aku dekat dia , aku just tengok-2 jeh picture aku dengan dia haritu time keluar pegi forum agama kat ipoh :) Hahaha , Aku tipu ku tipu . :D Nahhh korang tengokk neh :) 
:P 

Mengada kah aku bila mengada seperti mengada ? ;P

Cepat lah you , i dah bukak mulut neh (!) aaaaaaauuuummm >.<

Repsy : Aku rasa aku dah habis comel dah tuuu :P
Lya : Malas dah aku melayan Si budak Tua neh :D

No comments:

Post a Comment