Sunday, 11 December 2011

twitter ! haha , new acc . hope ta lupa password lagi lepas neh . huu :)

AKUREPSY@yahoo.com 
hello :) yaa saya repsy disini . hha . saje nak update blog aku neh . lame tak update kan . why ? kenape ? mengape ? mendape ? hahaha , sebab lappy aku abg aku yg 1st pinjam . pinjam dia tu mmg skill lame-2 kot . aku naik geramm . dahlah duduk rumah mendap , dea boleh pulak rembat bawak lappy aku gy rumah dia kat teluk intan . huu . kalau rumah dea dekat takpe , neh tak . MENYUSAHKAN ~ opss . haha . okay-2 tutup cerita . lappy dah ada kat depan mata neh . APALAGI ? kasi type lah . hahaha . okay aku nak share dgn korg pasal acc twitter yg terbaru aku punya . haha . aku sesaje buat lah kan .kalau nak follow boleh jeh , . nanti aku follow korang balik . tu pun KALAU orang ada follow aku . haa :D and onemore thing aku nak share . aku sekarang kan kan ..... kan akuu kann kann .... hmmmmm . aku , akuuu akuuu sekarang dah takpakai hp . sebab ? bukan aku nak kembali ke zaman mesopotamia , tapi sebab abg aku dah ambik balik hp dea yg bagi aku pinjam selama dekat setahun neh . huu . kali neh abg aku yg atas aku pulak . asal abg aku sume kejahatan betul ? haha , gurau-2 . macam neh nak suh mak aku ngandungkan aku kakak lah pulak . haha . tapi adattt meminjam lah kan . owner dea bole  mintak balik sesuka hati . so aku lah mangsa nya . haha . terasa mcm banggang pulak takde hp neh . haishh . dalahhh sen pun tengah kering , nak  beli hp baru pun takdapekk ahh nampak gayo nyo . haha . bila lah agak nya  bersamamu nak datang bagi aku sumbangan hp percuma . nak gak aku merasa di kasihi dan disayangi . haha . ayat aku ada macam mintak kaki tak ? haha :DD okay lah . aku nak pegi sembahyang dulu , untong-2 ada hp free jatuh dari langit . boleh aku text awek . hee :D 

No comments:

Post a Comment