Saturday, 23 June 2012

maaf lambat publish .

assalammualaikum . hoi korang ! haha :P harineh 19june2012 . lagi beberape hari jeh lagi aku nak blah dari rumah aku neh :) new life , new hopes . new love ? taktak . love love neh lama punya lagi . and takkan tuka dah :) kan sayangg kan ? weeweeit xD lepas neh kita dah tak dapat lah jumpa selalu yee sayang ? pandai pandai lah jaga diri nanti kat negeri i tuu :D i nak pindah negeri orang lain pulakk . haha :P nanti kalau kita dah lama tak jumpa . jangan rindu i tahu ! ! ! nanti i rindu you banyak-banyak oh kalau you rindu i :( so you jangan rindu i pun okay sayangg ? you tumpu jeh kat you punya DIP tu . and i doakan you dapat DEG secepat mungkin okay :) i selalu doakan ape yang you doakan dalam hidup you akan tercapai . i tahu you kuat and tak mudah mengalah kan . i akan support you yee . dont worry be happy kata papa BOB MARLEY . hehe . kalau busy dengan assignment tu nanti , you jangan lah lupa kesihatan tu yee . makan minum pun jangan lah lupa gak . gosok gigi pun jangan lupa eh , nanti karatt tak cantikk :D hahaha just kidding :) and onemore thngs , jangan BUANG MASA yang you ada tuu yee . takpayah nak huhaa huhaaa dulu sekarang neh , you tumpu kat you punya study dulu kay . nanti dah kayo , you huhaa la puas puas dengan membe-2 you tu . sekarang you stdy jeh . and kalau tension sangat , takpayah lah kunyah ubat gegat macam yang you buat selalu tu , you rerajin lah rendam muka dalam baldi berisi sabut FAB  :P hahah . *saya beguarau sekali lagi :P tak lah , kalau tension dengan assignment or etc , you call lah mama maricano you . or share jeh dengan sesape . tak kesah lah laki ke pmpn . asalkan you rasa selasa ehh , selesa untuk share okay . jangan banyak pendam perasaan tu . nanti jadi macam maria ozawa pulak . gila ! haha . you tu dah lah rajin pendam masalah sayang , takpayah takpayah kay . you dah sem 3 neh jangan banyak fikirkan benda benda yang tak penting lagi kay . and jangan buat benda benda yang tak penting lagi kay :) i dah jauh nanti , kalau kita dah tak dapat jumpa . jangan lupa hanta surat kat pejabat pos suruh dia orang hanta kat rumah i eh sayang . haha . ehh you , kalau rindu nak denga suara i . call jelah eh . *cewahhhhhhh , aku bajed disitu :P and kalau rindu nak tengok muka i , you print lah pict i sebesa kertas A4 . pastu you lipat-2 you masuk kan dalam purse . haha . okay ? cun . hahah . and last , you jangan rajin bagi air mata you tu kat pp you tu time ada masalah or sedih . engat tu ! kalau rasa nak nanges jugak , you rendam muka you dalam baldi . ehh tak tak , you terus tido . engat pesan i bila i dah lagi jauh dari you okay . i akan selalu rindu time kita main masak-2 and nyorok-2 dulu sayang :D i janji , i ada jeh cuti i terus masuk meminang you . EHHHH , silap lagi , tersasul lah nyah . i zanzi bila ada cuti i akan balik jumpa you , i ZANZI ! i JANJI . hee . loveyou si makcik jual sate depan dataran merdeka ! <3M sincerly W.Repsy .

No comments:

Post a Comment